Tydligen

Tydligen så avskyr lillan att vakna lika mycket som jag om man ska dömma av idag..
Eller så har hon bara haft en dålig dag..
Hmm.
Synd om henne är det iaf att ha varit så ledsen..


Kommentarer
Postat av: Camilla

Detta är egentligen en kommentar till det förra inlägget, men det fungerade inte på det.

Jag tror att alla föräldrar, ensamstående eller inte, tycker att det är jobbigt mellan varven att ha barn. Speciellt om man är trött och hungrig själv. Alla gnäller till någon om sin situation, för det är inte lätt att ha barn och man måste ventillera sig nånstans, annars kokar man över.

Visst din situation är självvald, men det är alla andras också, och detta gör väl inte dig till en sämre mamma, inte heller till en superkvinna som aldrig tycker att det är jobbigt och som inte har rätt att beklaga sig.

Om någon säger att de aldrig beklagar sig över sin situation så tror jag att de ljuger. Jag tycker att mina barn kan vara fruktansvärt jobbiga ibland, speciellt när de gråter utan anledning, men bara för att jag beklagar mig så menar jag ju inte att jag inte vill ha dom, att jag ångrar dom eller inte älskar dom. Jag älskar bara inte situationen som är just då.

Jag tycker personligen att bloggen är ett utmärkt forum att få beklaga sig lite, för när man har fått ur sig skiten så orkar man ta tag i situationen på ett bättre sätt. Tycker inte du behöver försvara dig. De som hoppar på dig för lite gnäll har för lite att göra i sitt eget liv, de kanske borde börja göra något annat än att läsa bloggar och göra påhopp. Livet är inte lätt, livet med barn är inte lättare direkt, man måste få beklaga sig ibland för att orka.

Puss

2010-04-06 @ 11:21:31
URL: http://milinov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0